Prodej OK PLus mil
tak aktualne zadano 26 zadosti na voucher ;o) tak super... btw jsem jediny kdo ma mile a nechce je nechat propadnou? Tady musi byt spousta lidi co urcite mile ma..
Nenechte je propadnout je to skoda... jen at CSA pekne daji vouchery a nez ukonci at se to vyuzije ;)
hezky den
Zdravím, pokud by měl někdo ještě nevyužité míle a chtěl by se jich zbavit ve formě voucheru do salonku (klidně za nějakou úplatu), tak bychom se mohli domluvit na 4 ks. Můj mail: 400094043@seznam.cz
Standa Rojicek napsal(a):tak aktualne zadano 26 zadosti na voucher ;o) tak super... btw jsem jediny kdo ma mile a nechce je nechat propadnou? Tady musi byt spousta lidi co urcite mile ma..
Nenechte je propadnout je to skoda... jen at CSA pekne daji vouchery a nez ukonci at se to vyuzije ;)
hezky den
napsala jsem ti vcera na gmail diky
Breathe napsal(a):@Standa. Takových mil. To je škoda. 😔 Bývaly časy, kdy by se za to dala pořídit spousta letů u Sky Teamu i v byznysu.
Tak ta doba neni nijak vzdalena. To se dalo i letos :)
Ahoj, máme cca 100.000 mil. Po dvou měsících komunikace vzdávám letenky. Jak jinak využít a nenechat jim je?
Moc děkuji.
Pokud byste chtěla, tak bych měla o 4 vouchery (4 x 5 000 mil) zájem (za nějakou úplatu) :)
RadekB napsal(a):[citace="Standa Rojicek "]
Tak super, par voucheru do salonku vystaveno ;) tak to je jen dobre... jen fyi do kdy to jde vystavit.... Jmeno prijmeni, email, cislo letu a datum kdy chcete salonek navstivit.
Jo a skoro kazdy se ptal na cenu ;o) Ja za to nic nechci... Rad pomuzu kdyz to nevyuziju..
Jeste mam Počet mil: 151774 coz je doooost salonku ;)
POZOR! Ukončení programu OK Plus k 26.10.2024
Věrnostní program OK Plus bude ve své stávající podobě ukončen k 26.10.2024.
Získávání a využívání mil OK Plus je možné bez jakýchkoliv změn do 26.10.2024. Využití mil pro bonusové letenky na letech ČSA a aliančních partnerů v rámci aliance SkyTeam je možné pro lety nejpozději do 26.10.2024.
Členství v programu OK Plus zanikne bez náhrady všem členům OK Plus ke dni 26.10.2024. Pokud nejsou míle do tohoto data využity, dojde k jejich automatickému smazání. Smazané míle nelze následně využít.
Ahoj, rád bych využil, ale nejde mi psát zprávy, stejně jako nešlo Barneymu, nicméně já to nerozchodím :-D
[/citace]Ahoj, omlouvám se za neznalost, ty vouchery jde prosím vystavit pouze do salónku na T2? Letíme v říjnu do Albánie, takže asi smůla. Díky moc.
Ahoj 24.9. letime sice ryanaierem, ale asi je to jedno ne, to muzu do salonku stejne. sly by prosim tedy 3 vouchery?
Poslu neco na kafe klidne
peterkovarik@gmail.com
diky
zdravim , rad take vyuziji nejake mile , planujem letet v pulce rijna a zacatkem prosince ,Dekuji
lordhory@seznam.cz
@Standa , Hezký den pokud by jste měl nějaké volné vstupy do salónku tak rád využiji,pokud je možné je využít i na T1,14.10 letím do AYT
Lordhory napsal(a):zdravim , rad take vyuziji nejake mile , planujem letet v pulce rijna a zacatkem prosince ,Dekuji
lordhory@seznam.cz
"takze je potreba jmeno prijmeni let a datum navstevy salonku ( datum navstevy musi byt pred ukoncenim programu )"
"POZOR! Ukončení programu OK Plus k 26.10.2024"
Snad to není obtížné pochopit (tvůj prosinec)
CSA voucher by mel byt pouzitelny do obou salonku na T1 i T2, ale spise nas zajima jeho vyuziti na T2, nebot na T1 vetsinou mame nelimitovane vystupy na MC WE.
Dobrý den,
měl bych také zájem o letištní salonek. Je potřeba k tomu něco udělat?
Hezký den a předem děkuji za odpověď.
Adam Šrámek